Çoğu kişi bir Yahoo Grubu web 2.0 web sayfası olarak görmüyorum, ama birlikte html uyumlu olma, bir Yahoo Grubu 2,0 sayfaları pahalı veya karmaşık web tüm avantajlarını sunabilir. Peki ücretsiz bir web sayfası olarak Yahoo Grup kurmak ve ne kadar yapmanın avantajları nelerdir ...?

Zaten bu ücretsiz web 2.0 web sayfası bilgi sayfasında iseniz gerek yok yukarıdaki bağlantıyı tıklayarak, ama başlık bağlantısını arkadaşlarınıza göndermek için kopya lütfen

What A Yahoo Group nedir?

It's iletişim aracı tek bir konu veya ücretsiz hizmet Yahoo tarafından sunulan aracılığıyla konularda çeşitli düşüncelere sahip insanlarla diğerleri gibi. Bu terim web 2.0 önce 2,0 web icat edildi kullanılmıştır.

Ne Web 2.0 nedir?

Web 2.0 web sitesinden veya web sayfası sahipleri ve web sitesi veya web sayfasının kullanıcılar arasında iki yönlü iletişimdir. web 2.0 Çok yaygın örnekler bloglar ve forumlar vardır.

Nasıl bir Yahoo Grubu kullanın Web 2.0 mu?

Bunlar çeşitli biçimlerde grup sahibine bilgi paylaşımında çeşitli yollar sağlar.

Formatları şunlardır:

Bülten; nin sahibi e-postaları gönderebilir, ihbar ve takvim duyurular dosya

Tartışma; Üyeler birbirleriyle konuları tartışmak için izin verilir

Bir Web Sayfası Need Ama yapmayın

Ben her zaman çevrimdışı işletmeler karşılaştırma taraftarı öyle evet en iyisi sadece gerçek dünyada olduğu gibi kendi ofis ve mağaza sahip olmak işletmeler online oldum. Neyse web alanı ve hosting yeraldığını bir çevrimdışı büro veya mağazası kiralama daha ucuzdur. Hatta bir blog veya forum kolayca kendi web sitesinde böylece kullanıcı etkileşimi veya web 2.0 bırakmak için ayarlanabilir.

sadece size burası bir Yahoo Grubu devreye girer bir web sitesi işleyebilir hissediyorum bu noktada değildir.

Yahoo Grup Açıklaması HTML desteği!

Ne demek bu? HTML köprü metni biçimlendirme dili için, diğer bir deyişle, web sayfası kod duruyor! Yani bir web sayfası gibi Yahoo Grubu açıklamasını tasarlayabilirsiniz! Web sayfası Yahoo açıklama, sen bir teşvik insanlar katılmak için sunabileceği Yahoo Grubu yeteneği Yahoo Grubuna Bağlantılar bölümünde onların link eklemek hatta ücretsiz ebook ayarlayabileceğiniz teslim edilmesi gibi yeni kullanıcı otomatik olarak üzerine Dosyalar bölümünde kaydolun.

No Meta Tags Kullanılmıştır

meta etiketleri olmaması için başlığa göre size giriş grubunuzun başlık olarak gösteriliyor telafi edilir. normal bir web sayfasında, başlık olmadan web sayfas veya INDEX değil, bir çok davetkar ya başlığı sörfçü veya arama motorlarına web söyleyebilirim meta etiketi. anahtar kelimeler yerine, kendi grup açıklamasını anahtar kelime olduğundan emin olun.

Sonuç

Eğer yeterince html, kendi web sitesi oluşturmak için öğrenmek gibi bu bir posta listesi web Yahoo Grubu 2,0 faydaları kullanan build başlamak gerekir. Sonra, tek yapmanız gereken Grubu kullanıcıların web siteniz hakkında da açıklamanızda bunu bir bağlantı yerleştirerek olarak bildirin yok!