Birçok internet pazarlamacıları her zaman kaybetmeden kendilerini bulmak bile gösterişli ve çekici web sitesi ile gelme binlerce dolar yatırım sonrası. bazı bir web sitesi sıralaması yüksek yapmak temellerinin unutmak eğiliminde çünkü bunun temel sebebi.

En sık görülen hatalar genellikle her sayfasında META açıklaması ve anahtar kelime etiketleri olarak bilinen şeylere boyunca META Tags kullanmaktır. yerine web sitesi sıralamasında nasıl yardımcı olabiliriz yüksek ve bir çok başarılı iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması siteler tarafından kullanılan Açıklama etikettir. Diğer hata zayıf bunun bir sonucu olarak bir çok web tasarımcıları tarafından düşündükten sonra görüntülenmesiyle Başlık Etiketler adlandırılmıştır. A ilgili mesaj önemli ve popüler arama ifade optimize etmek için bir strateji olarak Title etiketi üzerinde yer almalıdır.

Birçok web sitesi bir arama motoru ve web sitesinde metni anahtar kelimenin bir eşleşme bulamazsa bir ölçüde ilgili metni ve yoksundur. Birçok koşmak bu anahtar kelimeler üzerinde daha yüksek bir öncelik koyarak riski yüksek sayfaya yerleştirilmiştir. Bir bir tema her sayfa böylece başlık etiketi optimize edilmiştir ve içeriğin takviye için de takılı olduğundan emin olmalıdır. Bir web sitesinde META etiketleri eksikliği neredeyse intihar ve henüz pek çok web sitesi yapmak bir hata olması. Bu web sitesinin görüntü acıtmak sonunda belki birçok arama motorlarında web sitesinin sıralamasında azaltır.

Diğer ortak hata Ana Sayfasında Metin Linkler eksikliğidir. Bunlar çok çünkü ana ne sunuluyor ve bir pozisyon müşteri veya müşteriler ve de yapmak olmaya olması böylece olabilir örnek üzerinde web sitesinin çeşitli sayfalara ziyaretçilerin önemli öneriler kişi için.